Stine x Dr Flori x Aurela Gace - SFL ( Offical Video Prod. By Stine Records )

𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 - www.smarturl.it/FolePublishing

____________________________


𝗦𝘁𝗶𝗻𝗲 𝘅 𝗗𝗿 𝗙𝗹𝗼𝗿𝗶 𝘅 𝗔𝘂𝗿𝗲𝗹𝗮 𝗚𝗮𝗰𝗲 - 𝗦𝗙𝗟 ( 𝗢𝗳𝗳𝗶𝗰𝗮𝗹 𝗩𝗶𝗱𝗲𝗼 𝗣𝗿𝗼𝗱. 𝗕𝘆 𝗦𝘁𝗶𝗻𝗲 𝗥𝗲𝗰𝗼𝗿𝗱𝘀 )

____________________________

✔️ Did you subscribe to 𝗦𝗧𝗜𝗡𝗘 𝗥𝗘𝗖𝗢𝗥𝗗𝗦's Official channel? 👇🏼
► smarturl.it/SubStineRecords
👉🏼 Turn on the 🔔 to be notified for all the new songs.

🎧 Listen on Spotify / Download on iTunes 👇🏼
► fole.fanlink.to/StineDrFloriA...

____________________________

🎵 Produced by: 𝗦𝗧𝗜𝗡𝗘 𝗥𝗘𝗖𝗢𝗥𝗗𝗦
🎵 Beat/Melody Line by: 𝗦𝗧𝗜𝗡𝗘 𝗥𝗘𝗖𝗢𝗥𝗗𝗦
🎵 Lyrics by: 𝗦𝗧𝗜𝗡𝗘, 𝗗𝗥 𝗙𝗟𝗢𝗥𝗜, 𝗔𝗨𝗥𝗘𝗟𝗔, 𝗥𝗢𝗭𝗔𝗡𝗔 𝗥𝗔𝗗𝗜
🎥 Video by: 𝗘𝗦𝗧𝗜𝗔 𝗙𝗜𝗟𝗠

✔️ Published by : 𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚

____________________________

🎤 Connect with 𝗦𝗧𝗜𝗡𝗘 :
Instagram ► stine_records

🎤 Connect with 𝗔𝗨𝗥𝗘𝗟𝗔 𝗚𝗔𝗖𝗘 :
Instagram ► aurelagaceo...

🎥 Connect with 𝗘𝗦𝗧𝗜𝗔 𝗙𝗜𝗟𝗠 :
Instagram ► estiafilm

✔️ Connect with 𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚 :
Instagram ► www.smarturl.it/FolePublishing


____________________________


℗ & ©️ STINE RECORDS & FOLE PUBLISHING. All Rights Reserved.
Lyrics
----------
STINE
Vers 1
Parameno ça bohet live
Kejt tjetër gji
N'ihesh lart si me aeroplan
Vetë piloton
Pa kontrroll krejt pa kontrroll

Jo asgjë s'na mban ,
Si për disko e për taban

A don heavy metal?
Fiks si Jackson
ACDC ? Të gjitha perfekt bro
Valle Shqiptare, Malësi e Madhe
Jug e Veri, Korçë me kitare

Asaj si vjen marre
Është ideale
L'shon batuta mediterrane
Hajde kapma një valle
T'Kosovës Nane
Hajredin Pasha për Dibrën e Madhe 👑

Hook
Jo si ne s'ka të tjerë man
Jo s'krahasohena me asnje
Stine ,Flori dhe Lela
Si në cdo kohë i japim drejtim
E kthejna prapë te e vjetra
Kur dum bëjm zhurmë na
"Shumë shumë zhurmë"
Një çifteli me dy tela
Mjafton!
E shtrenjtë është pena deri n'fund 🎙

Jo si ne s'ka Tjere Man
Stine Flori Dhe Lela ...

DR.FLORI

Shumë kam pa, i kam prek, i kam bo
Vjen e kërkon, ti s'ngopesh
Don mo
Hej Nesti, m'jep pak nga kjo
Sick,Big Stine me pak Dok. Flow
Për ty,kjo që vjen është adrenalinë
Ti mban sytë poç
T'karikon pa mbarim

How, dil një herë nga Blloku
Është shtëpia e Doktorit do të thonë ty, shokuuuu

Se bëj se kam pordhë,po unë kështu jam
Differenca është se këtu i thonë Tiranë
Ti zgjat një spinelo? Unë të them nuk bo
E lëshojmë një si kjo , shoku s'mbaj mo

Hej ,e ke prit ti k'të hit
Hou dëgjioje pak k'të beat
E vjen edhe vjenE vjen t'karikon
E ti deri natën vonë
Vetem Degjon !?

Hook
Jo si ne s'ka të tjerë maN
s'krahasohena me asnji
Stine ,Flori dhe Lela
Si në cdo kohë i japim drejtim
E kthejna prapë te e vjetra ...
Kur dum bëjm zhurmë na
"Shumë shumë zhurmë"
Një çifteli me dy tela
Mjafton!
E shtrenjtë është pena deri n'fund 🎙

AURELA :

Dhe flokët kur vitet mi zbardhin
Natën do zbardhim ,po,po po
Motorrin e shpirtit jo nuk e ndalim
Gazin e ngrejmë ,si ma do😉
Me xhepat bosh,por shpirtin plot
Kënduam Shqip anë më anë
E dini cfare është e paparë?
Vjonjatja këndon me Dibran

A-Aurela
Një jetë me etapa
Flori më tha -Historia vjen prapa
Sherrin e madh, me taka, pa taka
Bjonde dhe brune, si t'më zejë nata

Luftë jo më t'tjerët
Gara me veten
Guxo dhe fito për diçka më tepër
Të tre na bashkë, laps edhe letër
Plot me tradita kjo dora e vjetër

Jo si ne ska tjer man!

Komente 

    Faqja Tjeter